Skoči na sadržaj

O nama

Dezinsekcija,deratizacija,ciklonizacija u Novom Sadu i okolini,Vojvodina.Regulacija bubarusa,bubasvaba,mrava kao i krevetnih stenica,buva od pasa i macaka,rezistentnih krpelja,komaraca,muva,odstranjivanje gnezda stršljena i osa,regulacija krtica na placevima i šumama i dvorištima,ddd konsalting pravnih lica,dezinsekcija lokala u Novom Sadu i Vojvodini od strane stručnog starijeg radnog osoblja i starijih sertifikovanih ddd tehnologa,biologa i sanitarnih inženjera.

Kvalitetna,stručna i odgovorna dezinsekcija,deratizacija,ciklonizacija i čišćenje svih vrsta stanova,kuća,lokala i institucija od pojave svih vrsta bubašvaba u kupatilu,tavanu,podrumu,bubarusa u kuhinji žutih smeđih ,krevetnih stenica koje ujedaju tokom noći,buve od pasa i mačaka koje skaču,komaraca u dvorištu i drveću,muva,smrdibuba,moljaca i regulacija svih vrsta miševa i pacova.Čišćenje svih vrsta tavana i terasa od golubova.Kompletna služba sa logističkom podrškom,starijim iskusnim ddd tehnolozima i sertifikovanim sanitarnim inženjerima.Preko 12+ radnog iskustva garancija su našeg rada sa preko 7000+ Klijenata,očišćenih stanova,lokala i zgrada.

O nama

Sajt DezinsekcijaNoviSad.net namenjen prezentaciji naših usluga sertifikovane dezinsekcije,deratizacije,generalnog čišćenja i ciklonizacije svih vrsta insekata poput bubašvaba,mrava,bubarusa i rezistentnih krevetnih stenica,buva od pasa i mačaka,krpelja,muva i ko maraca i glodara miševa i pacova u Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DezinsekcijaNoviSad.net 061-191-93-30   Kvalitetna,stručna i odgovorna dezinsekcija,deratizacija,ciklonizacija i… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button